Boek online
uw kamer

Zoek & Boek

Met hart en ziel.

Kom culinair ontdekken op een van de mooiste plekken van Friesland. In ons restaurant of op ons unieke terras, van ochtend tot avond. Wereldse gerechten, geïnspireerd door eerlijke en dagverse ingrediënten uit de Fryske natuur en van lokale boerderijen, bereid met hart en ziel.

Onze openingstijden

Lunch

april t/m oktober 12.00 - 17.00 uur

november t/m maart 12.00 – 14.00 uur

Diner

april t/m oktober 17.00 – 21.00

november t/m maart 17.00 – 20.00 uur

Lunch & lekkers

Even op adem komen na een lange fietstocht? Of lekkere trek gekregen op het water? Wees welkom voor een heerlijke lunch. Kies uit dagverse soepen, huisgemaakte lunchklassiekers, rijk belegde broodjes, knisperend verse maaltijdsalades en heerlijke plate-gerechten.

Bekijk lunchkaart

Borrel & bakkie

Al sinds 1939 is ons terras een echte trekpleister voor genieters. Ervaar de zon, de prachtige luchten, het water, de talloze bootjes… wij zorgen voor heerlijke drankjes en bites om te delen. En is het weer even minder? Ook in onze brasserie is het altijd sfeervol borrelen.

Bekijk borrelkaart

Diner

Wij houden ervan onze gasten te verrassen met hoogstaande gerechten, geïnspireerd door de seizoenen en al het goede uit onze regio. Een groot deel van de kwaliteitsproducten waarmee we werken, komt van leveranciers uit de buurt. Dat is puur beleven.

Bekijk dinerkaart

Groepsmenu’s

Princenhof is een uitgelezen plek om met z’n allen te vieren. Beleef een onvergetelijke familiedag, verjaardag, bedrijfsuitje of jubileum. Op elk moment van de dag, in elk seizoen, voor elk gezelschap.

Neem contact op

Shared Dining

Bij onze shared dining-ervaring draait alles om om samen genieten.

Van oktober t/m april:
Maandag t/m vrijdag aanschuiven tussen 17.00 en 19.00 uur en in het weekend aanschuiven tussen 12.00 en 19.00 uur

Bestel diverse gerechten per ronde, deel ze en geniet samen van de gezelligheid.

Geen tijdslimiet, dus blijf zo lang als je wilt!

Bekijk Shared diningkaart

Passie voor koken
volgens Tjitte

“Onze signatuur? Passie voor authentieke gerechten met ingrediënten uit de streek. Dagvers en alleen van de hoogste kwaliteit. Denk aan vlees van Friese landerijen, verse vis uit de Noordzee en zelfs kaas van de boerderij van mijn eigen broer. Onze gasten verrassen met al het goede uit de regio: dat is wat ons vak zo bijzonder maakt.”

Tjitte, Chef kok

Reserveer een tafel

Copyright © 2024 Princenhof