Boek online
uw kamer

Zoek & Boek

Bij het boeken van de kamer kunt u, indien beschikbaar, meerdere kamers kiezen in het boekingsproces.

Boek ONLINE: geen boekingskosten en 5% korting. Geen creditcard nodig. Betaal in het hotel en gunstige annuleringsvoorwaarden.

Over ons.

U vindt Hotel-restaurant Princenhof op een van de mooiste plekken in watersportdorp Earnewâld. Nog steeds bieden we onze gasten wat de oprichter in 1939 voor ogen had: rust en ruimte. Gericht op het weidse water, met alle ingrediënten voor een onvergetelijke tijd. Onze heerlijke hotelkamers, sfeervolle brasserie, à la carte restaurant en gezellige Skûtsjebar maken Princenhof tot een bijzondere thuishaven. Of u nu kort bij ons aanlegt of juist langer bij ons verblijft.  

Sinds 1939

De Alde Feanen zijn sinds oudsher een geliefd natuurgebied. Vroeger werd het als jachtgebied gebruikt door het Huis van Oranje. In 1939 liet Piet Miedema hier een hotel bouwen. Hij gaf het de naam Princenhof, als eerbetoon aan de historie van het gebied. Dankzij de prachtige locatie en hartverwarmende gastvrijheid groeide het hotel-restaurant al snel uit tot een begrip. Wij zijn er trots op die traditie voort te mogen zetten. Met de hartelijkheid van toen en de faciliteiten van nu.

Werken bij Princenhof

Zit gastvrijheid bij jou in de genen? En hou je ervan gasten een glimlach op hun gezicht te geven, samen met een geweldig team op een prachtlocatie? Dan zit je bij ons goed. Bij Princenhof werken we namelijk vanuit ’t hart. Jij bent welkom, we horen graag van je.

Eerste medewerker Bediening

Medewerker Housekeeping

Seizoensmedewerkers / Weekendhulpen

Video impressie

Eten, overnachten, ontspannen en beleven. Op een unieke plek aan het water, midden in Nationaal Park de Alde Feanen. Hotel-restaurant Princenhof is een geliefde thuishaven voor echte genieters. En dat al sinds 1939. Ervaar pure Fryske gastvrijheid, vanuit het hart.

Copyright © 2024 Princenhof