Boek online
uw kamer

Zoek & Boek

Bij het boeken van de kamer kunt u, indien beschikbaar, meerdere kamers kiezen in het boekingsproces.

Boek ONLINE: geen boekingskosten en 5% korting. Geen creditcard nodig. Betaal in het hotel en gunstige annuleringsvoorwaarden.

Tot in de puntjes.

De mooiste momenten vier je samen. Geniet met familie, vrienden of collega’s van onze prachtige natuurrijke locatie, sfeervolle ambiance en hartverwarmende gastvrijheid. Wat u ook te vieren heeft, wij zorgen ervoor dat het onvergetelijk wordt.

Mijlpaal aan het meer.

Van gouden huwelijk tot zakelijke mijlpaal. Vier uw jubileum samen, ontzorgd tot in het kleinste detail.  Benieuwd naar de mogelijkheden? U bent van harte welkom, we nemen graag de tijd voor u.

Ik wil kennismaken

Trouwen

Van intieme huwelijksceremonie tot groots huwelijksfeest, beleef bij ons uw droombruiloft.

Verjaardag

Vier uw verjaardag met alle aandacht voor uw gasten. Wij leggen uw gezelschap in de watten.

Familiedag

Een feestelijk samenzijn, ontspannen en actief, naar ieders smaak en voor iedere leeftijd.

Koffietafel

Neem ruimschoots de tijd voor elkaar, terwijl wij volop lekkernijen serveren.

Laat ons weten hoe u uw feest of evenement voor ogen heeft. Wij doen u graag een verrassend aanbod op maat.

Groepsmenu’s

Familiedag, bedrijfsuitje of verjaardag? Kom bij ons aan tafel voor een prinsheerlijke lunch, high tea, barbecue, diner of buffet. Ontdek hieronder de mogelijkheden.

Fryske High Tea

Tijdens onze Fryske High Tea wordt u getrakteerd op Fryske lekkernijen, geserveerd op etagères. In de eerste ronde serveren we koude hartige en zoete lekkernijen, in de tweede ronde volgen de warme hapjes. De Fryske High Tea is inclusief onbeperkt thee en koffie. Geniet ervan in onze brasserie of op ons prachtige terras.

Meer info

Broodjeslunch

Bij onze Broodjeslunch serveren we verschillende soorten rijk belegde broodjes. Wanneer u wilt, in combinatie met dagverse, huisgemaakte soep. Een heerlijke break tijdens een zakelijke meeting of tijdens een gezellige (familie) bijeenkomst. Afhankelijk van de grootte van de groep serveren we de Broodjeslunch aan tafel of in buffetvorm.

Meer info

Lunchbuffet

Wilt u lunchen met meer dan 15 personen? Kies dan voor ons uitgebreidere Lunchbuffet. Hierbij kunnen de gasten hun eigen lunch samen te stellen, rekening houdend met hun smaakvoorkeuren en eventuele dieetbeperkingen. Om de maaltijd compleet te maken, wordt op het buffet standaard melk, karnemelk en jus d’orange gepresenteerd.

Meer info

A la Carte

Voor gezelschappen tot 20 personen is het mogelijk om a la Carte te dineren. Iedereen is vrij om zelf een keuze uit onze menukaart te maken. We bieden een ruime keuze aan vega-, vis- en vleesgerechten. Daarbij houden we ervan onze gasten wisselende specialiteiten uit seizoen en streek te laten ontdekken.

Meer info

Dinerbuffet driegangen

Ons Dinerbuffet is een geliefde combinatie tussen diner en buffet, juist vanwege het sociale karakter. Het diner start met een voorgerecht dat door ons wordt uitgeserveerd. Daarna kunt u zelf uw eigen hoofdgerecht samenstellen vanaf het buffet. U sluit af met het dessert, dat aan tafel wordt geserveerd. Het Dinerbuffet is mogelijk vanaf 20 personen.

Meer info

Keuzediner

Dineren met meer dan 10 personen? Dan valt ons Keuzediner ongetwijfeld in de smaak. Voor grotere gezelschappen hebben we een aantal heerlijke keuzediners (3- of 4-gangen) samengesteld. Hierbij is het de bedoeling dat er vooraf per gezelschap 1 dinersuggestie wordt gekozen. Aan tafel kunt u uw voorkeur binnen deze suggestie bestellen.

Meer info

Warm buffet

Een rijk gevuld buffet met warme gerechten, waar iedereen z’n eigen diner kan samenstellen. Ons Warm Buffet, geschikt voor groepen vanaf 20 personen, is geliefd vanwege het gezellige karakter en de diversiteit. Wanneer u wilt, breiden we het buffet uit met huisgemaakte soep vooraf en een dessert als afsluiter.

Meer info

Warm en Koud Buffet

Bent u bij ons te gast met meer dan 25 personen? En wilt u uw gezelschap eens flink in de watten leggen? Kies dan voor ons royale Warm en Koud Buffet. Geniet van een uitgebreid aanbod voorgerechten, hoofdgerechten, garnituren en een heerlijk dessert. Een hartverwarmende culinaire ervaring!

Meer info

Winterbuffet

Houdt u ook zo van lekkere Hollandse winterkost? Ons Winterbuffet is er voor de echte liefhebbers van stamppotten en klassieke winterse gerechten als runderstoof, gebakken rookworst en speklapjes. Het Winterbuffet is mogelijk vanaf 15 personen.

Meer info

BBQ Buffet

Op een mooie zomerse dag genieten van een buitengewone barbecue op ons terras? Dat is mogelijk! Wij zetten alles voor u klaar. Zo kunt u in een informele en ontspannen setting zelf grillen. De barbecues kunnen geboekt worden voor gezelschappen vanaf 20 personen. Bij groepen vanaf 25 personen is het zelfs mogelijk om het grillen over te laten aan één (of meer) van onze koks. De Chef’s choice barbecue is mogelijk vanaf 25 personen.

Meer info

Brunch

Laat je verwennen tijdens onze uitgebreide brunch. Geniet van een divers assortiment aan gerechten. Een perfecte combinatie van culinair genot en een ontspannen sfeer.

Meer info

Arrangementen

Er valt zoveel te ontdekken in het hart van Friesland, dat één dag vaak niet genoeg is. Princenhof is dé uitvalsbasis om meerdere dagen volop te genieten van de natuur

Fietsarrangement

Lân en wetter arrangement

Sloeparrangement

Valk arrangement

Copyright © 2024 Princenhof