Boek online
uw kamer

Zoek & Boek

Bij het boeken van de kamer kunt u, indien beschikbaar, meerdere kamers kiezen in het boekingsproces.

Boek ONLINE: geen boekingskosten en 5% korting. Geen creditcard nodig. Betaal in het hotel en gunstige annuleringsvoorwaarden.

Sloeparrangement

Vanaf € 263,50 per persoon *

Ontdek de uitgestrekte wateren en intieme vaarten rondom Earnewâld en Nationaal Park De Alde Feanen met een comfortabele sloep (maximaal 8 personen per sloep). U heeft hiervoor geen vaarbewijs nodig.

Inbegrepen:

  • Ontvangst met koffie of thee met Fryske oranjekoek
  • 2x overnachting inclusief ontbijt
  • 2x driegangen diner Menu du Chef
  • 1x daghuur van een luxe toervlet, inclusief brandstof en waterkaart (op basis van beschikbaarheid)
  • 1x royaal gevulde picknickmand

*Toeslagen prijs Sloeparrangement

Prijzen zijn op basis van twee personen per Landzijde kamer en gelden voor de maanden april en oktober. Voor de maand mei geldt een toeslag van € 25,00 p.p., voor de maanden juni en september geldt een toeslag van € 30,00 p.p. en voor de maanden juli en augustus geldt een toeslag van € 35,00 p.p.

De prijzen van de arrangementen zijn gebaseerd op 2 personen per boot. Bij meer of minder personen geldt een minder- of meerprijs. Hiervoor kunt u een prijs op maat opvragen bij onze receptie.

 

Tijdens feestdagen geldt een toeslag van € 10,00 per kamer per nacht op het sloeparrangement.
Een upgrade naar een Meerzijde kamer (type Classic) is mogelijk voor € 15,00 per kamer per nacht (ofwel € 7,50 per persoon per nacht). Toeslag voor het alleengebruik van een tweepersoonskamer bedraagt € 33,25 per kamer per nacht.

Neem contact op om te boeken

Copyright © 2024 Princenhof