Boek online
uw kamer

Zoek & Boek

Bij het boeken van de kamer kunt u, indien beschikbaar, meerdere kamers kiezen in het boekingsproces.

Boek ONLINE: geen boekingskosten en 5% korting. Geen creditcard nodig. Betaal in het hotel en gunstige annuleringsvoorwaarden.

Lân en wetter arrangement

Vanaf € 223 per persoon*

Overnachten en dineren in Friesland, midden in Nationaal Park De Alde Feanen. Met dit arrangement beleeft u Friesland vanaf het land én het water.

Inbegrepen:

  • Ontvangst met een kopje koffie of thee met Fryske oranjekoek
  • 2x overnachting inclusief ontbijt
  • 2x driegangen Menu du Chef
  • 1x daghuur fiets (met versnellingen)
  • 2 uren elektrisch sloepvaren (op basis van beschikbaarheid, tijdig reserveren)

*Toeslagen prijs Lân en Wetter arrangement:

Prijzen zijn op basis van twee personen per Landzijde kamer en gelden voor de maanden april en oktober. Voor de maand mei geldt een toeslag van € 15,00 p.p., voor de maanden juni en september geldt een toeslag van € 20,00 p.p. en voor de maanden juli en augustus geldt een toeslag van € 25,00 p.p.

De arrangementen met een boot zijn op basis van minimaal 2 personen per boot. Bij een gezelschap met meerdere personen wijzigt de prijs per persoon. Hiervoor kunt een prijs op maat opvragen bij onze receptie. Varen op zaterdag of zondag geeft een toeslag van € 5,00 per persoon.

 

Tijdens feestdagen geldt een toeslag van € 10,00 per kamer per nacht op het Lân en Wetter arrangement. Een upgrade naar een Meerzijde kamer (type Classic) is mogelijk voor € 15,00 per kamer per nacht (ofwel € 7,50 per persoon per nacht). Toeslag voor het alleengebruik van een tweepersoonskamer bedraagt € 33,25 per kamer per nacht.

Neem contact op om te boeken

Copyright © 2024 Princenhof