Boek online
uw kamer

Zoek & Boek

Bij het boeken van de kamer kunt u, indien beschikbaar, meerdere kamers kiezen in het boekingsproces.

Boek ONLINE: geen boekingskosten en 5% korting. Geen creditcard nodig. Betaal in het hotel en gunstige annuleringsvoorwaarden.

Fietsarrangement

Vanaf € 210 per persoon*

Vanaf ons hotel kunt u werkelijk alle kanten op voor onvergetelijke fietstochten. Een absolute aanrader is de Pontjesroute. Hierbij steekt u meerdere malen over met een pontje (van mei tot en met september).

Inbegrepen:

  • Ontvangst met koffie of thee met Fryske oranjekoek
  • 2x overnachting inclusief ontbijt
  • 2x driegangen diner Menu du Chef
  • 2x daghuur fiets (7 versnellingen)

*Toeslagen Fietsarrangement

Prijzen zijn op basis van twee personen per Landzijde kamer en gelden voor de maanden april en oktober. Voor de maand mei geldt een toeslag van € 15,00 p.p., voor de maanden juni en september geldt een toeslag van € 20,00 p.p. en voor de maanden juli en augustus geldt een toeslag van € 25,00 p.p.
In bovenstaand arrangement is een standaard fiets (7 versnellingen) inbegrepen. Het is mogelijk om te kiezen voor een e-bike (op basis van beschikbaarheid) tegen een toeslag van € 15,00 per fiets per dag.

 

Een upgrade naar een Meerzijde kamer (type Classic) is mogelijk voor € 15,00 per kamer per nacht (ofwel € 7,50 per persoon per nacht). Toeslag voor het alleengebruik van een tweepersoonskamer bedraagt € 33,25 per kamer per nacht.

 

Neem contact op om te boeken

Copyright © 2024 Princenhof